qkjin3m0

Aparate de tratare a aerului pentru orice nevoie

Emanuel Popa Aer sanatos Lasă un comentariu

Acasă sau la birou, pentru familiile cu copii sau sportivi, pentru persoanele cu alergii sau astm bronsic: aer sănătos BONECO oferă o linie completă de produse premium, dezvoltate în Elveția.

Sisteme de spalare a aerului
sunt aparate ideale pentru operarea pe tot parcursul anului. Ele aspira aerul contaminat cu murdărie și polen, il purifica si apoi il elibereaza din nou în spațiul interior. Recomandat pentru persoanele cu alergii care doresc purificarea simultană și umidificarea a aerului din interior.

Purificatoare de aer si sistemele combi
purifica aerul prin intermediul diferitelor sisteme de filtrare și umidificare. Ele sunt utilizabile pe întreg parcursul anului și sunt ideale pentru locuitorii orașelor, persoanelor cu alergii, sportivilor și tuturor celor care apreciază aerul sănătos din interior. În vremuri de poluare în creștere continua, un aparat, cum ar fi acesta este alegerea ideală pentru fiecare gospodărie.

Umidificatoare cu abur
fierb apa și eliberarea abur călduț în interior. Acestea sunt sisteme încercate de umidificare a aerului, care sunt independente de calitatea și de duritatea apei. Umidificatoarele cu abur sunt recomandate pentru familiile cu copii și persoanelor vulnerabile la gripa în timpul iernii.

Umidificatoarele ultrasonice
sunt potrivite în special pentru sezonul cald, atunci când aerul este extrem de uscat. Ele umidifica eficient spatii mari, sunt silentioase și dispun de un consum redus de energie. Acestea ar trebui să fie folosite chiar în timpul verii, atunci când un sistem de aer condiționat usuca aerul.

Evaporatoarele
evaporatorul elibereaza aer umidificat pana cand aerul se incarca cu umiditatea necesara. Un ventilator trage aerul uscat din încăpere și il elibereaza din nou în aer perfect umidificat. În același timp, aerul este purificat de particulele de praf și murdărie.

Dezumidificatoarele
monitorizeaza umiditatea aerului și elimina excesul de umiditate din aer. Aceasta garantează protecție fata de formarea mucegaiului, petelor și coroziunii.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *