bgslide02-home

Când aerul este sănătos

O umiditate de interior între 40% și 60% este optima pentru sanatatea noastra. În aceste condiții agenții patogeni și particulele de praf sunt reduse la minimum.

Aerul curat este esențial pentru o sănătate bună. Prin tratament corect, calitatea aerului este îmbunătățită în două moduri principale:

  • Purificarea aerului de polen, particule fine și gaze periculoase.
  • Umidificare la o umiditate relativă optimă.

Poluarea și umiditatea sunt strâns legate. Cu cat e mai uscat aerul, cu atât bacteriile și virușii, particulele de murdărie sau particule fine de praf, acarienii, firele de păr de animale și alergenii, cum ar fi polenul – toate acestea pot rămâne în aer. În cazul în care aerul este prea umed, pe de altă parte, se poate forma mucegai în camere, dăunător și el sănătății noastre.

Tratarea optima a aerului indeparteaza efectele negative ale aerului excesiv de uscat, leaga particulele poluante și:

  • Reduce sensibilitatea la raceli si poate conduce la recuperarea rapida.
  • Ameliorează buzele crăpate, pielea uscată, mâncărimea și ochii roșii.
  • Previne simptomele de oboseala, durerile de cap și lipsa de concentrare.

Nu numai oamenii beneficiază de îmbunătățirea calității aerului. Bunăstarea animalelor și a plantelor, de asemenea, creste. Climatul intern este optimizat chiar si pentru mobilierul din lemn, parchet si instrumente muzicale. Durata de viata a acestora crește în consecință.

Distribuie

Comentarii 1

  1. minca paul

    Desteapta-te romane!Viata ta si a familiei tale este pusa in mare pericol de aerul pe care il respirati in casa.Ai invatat la scoala ca aerul din afara casei este foarte poluat cu praf,. gaze de esapament,,emisii industriale etc.Afla ca aerul din casa ta este de 2 pana la 5 ori mai poluat decat cel de afara.Iar in cazul unei case noi sau renovate,la care ti-ai tras termopane si izolatii cu polistiren ,vata sau spuma poliuretanica,fara sa rezolvi si problema ventilatiei,nu vei avea doar o problema cu calitatea aerului interior,ci si o problema mare cu sanatatea.In afara de escesul de umiditate carese poate transforma in condens, igrasie sau mucegai , iar acestea pot provoca astm, boli ale cailor respiratorii, de plamani sau de inima,vei beneficia fara sa-ti dai seama,de concentratii in exces de bioxid de carbon ,rezultat in urma metabolismului,,de o gramada de formaldehide si compusi organici volatili,care se stie ca sunt substante carcinogene,tricloretilena, un gaz care poate provoca parkinson, radon,un gaz rezultat din descompunerea uraniului din pamant, iar lista este mult mai lunga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Introduceti pentru validare *