h680_boneco_livingroom_woman

Boneco H680 – Aer binefăcător precum cel din Alpii elvețieni

Emanuel Popa Aer sanatos 1 Comentariu

Tratează aerul într-un mod inteligent cu ”Sistemul HIBRID de Purificare și Umidificare a Aerului H680” de la BONECO healthy air

Inspiră aer sănătos cu fiecare respirație! Pentru împlinirea acestui deziderat nu mai este nevoie ca oamenii setoși de sănătate să călătorească până în munții Elveției. Ei pot de acum beneficia de cel mai nou model de la BONECO healthy air – Modelul H680 – direct în casa lor. Acest sistem de tratare a aerului ascunde multă inteligență sub designul său de asemenea elvețian!

Aerul sănătos este o necesitate de bază. Cândva era un lucru de la sine înțeles, astăzi este un lux pe care nu toți îl mai au. Fie îl inspiri direct în mijlocul Naturii, fie te ajuți de un sistem de tratare a aerului. Designerii și inginerii elvețieni au dezvoltat în modelul H680 un aparat inovativ de tratare a aerului, care corespunde celor mai înalte cerințe de design și funcționalitate. Cu funcție mixtă, HIBRIDĂ, atât de purificare cât și de umidificare a aerului, aparatul poate fi complet programabil la cerințele dorite. Modul de lucru AUTO MODE permite ca la o atingere de tastă să pui aparatul în funcțiune pentru o calitate optimă a aerului.

Aer sănătos în dormitor, sufragerie sau biroul de lucru
Ca și noutate tehnică, modelul H680 dispune în plus de un sistem de umidificare și filtrare de ultimă generație. Această inteligență însumată duce la obținerea unei calități a aerului care îl apropie de cel din Natura nepoluată. Pre-filtrul lavabil filtrează fire de păr, praf și alte particule mai mari. Apoi, filtrul HEPA de ultimă generație anihilează toți virușii, bacteriile, particulele de polen, praful fin și acarienii. În final, filtrul de carbon activ eliberează aerul de odorurile neplăcute din bucătărie, zonele de fumat sau de lângă coșul câinelui sau pisicii. După purificarea completă în cele 3 stadii, în final aerul este umidificat și eliberat în încăpere.

Pachetul nostru sigilat de filtre este un filtru-HIBRID compus, dar chiar și fără acest pachet de filtre, modelul H680 oferă rezultate uimitoare de curățare și umidificare a aerului.
Microclima din încăpere este atent supravegheată de un higrostat și un senzor care, doar în caz de nevoie, vor porni aparatul până se vor atinge valorile presetate. Există 7 trepte de viteză, de la modul fin SLEEP sau BABY, până la modul puternic POWER. Acest aparat de clasă posedă ca pe ceva de la sine înțeles o telecomandă pentru manevrabilitate ușoară, un program de curățare precum și un display generos.

Inteligență în haină elegantă
Modelul H680 de la BONECO healthy air este un aparat puternic cu o capacitate de evaporare a apei de până la 1000 gr pe oră. El umidifică și purifică aerul din spațiile de locuit, apartamente, birouri sau cabinete cu o suprafață de până la 100 mp. Datorită designului său nobil, aparatul acesta nu trebui ascuns după vreun colț. Dimpotrivă, această operă de artă merită să fie pusă atractiv în scenă, ca ceva ce merită deplin să fie expus. Lux pur – aer sănătos ca în Alpii elvețieni.

Distribuie

Comentarii 1

  1. Vale Adriana

    Buna ziua,
    Am achizitionat de 2 zile aparatul h680 si iin prima zi la 2 ore iar in a 2a zi la la 12 ore de functionare apare semnalull”water”
    Este normal sa imi cera sa schimb apa la cateva ore?
    Cred am sa il returnez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *