Aer mai bun cu 99.97%

Aerul pe care îl respiram în fiecare zi este din ce in ce mai saturat de substante daunatoare. Praful, acarienii, polenul, fumul de tigara si altele, încurajeaza reactiile alergice si bolile respiratorii. De aceea, nu este surprinzator faptul ca Agentia de protectie a mediului din Statele Unite clasifica poluarea de interior ca una dintre primele 5 amenintari ambientale la sanatatea noastra.

Numarul persoanelor afectate de alergii creste dramatic odata cu nivelul poluarii aerului. Astazi, fiecare a treia persoana sufera de vreo forma de alergie. Pâna si economia e afectata: mai mult de 30% dn absentele la locul de munca se datoreaza bolilor respiratorii. E timpul sa respiram un aer mai curat!

Lucrul cel mai evident ar fi sa folosim un purificator de aer pentru a îmbunatati aerul din camera, cu atât mai mult cu cât acestea sunt prevazute cu filtre HEPA (High Efficiency Particulate Air – filtre de înalta eficienta), la origini dezvoltate pentru aplicatii clinice. Aceste filtre pot elimina pâna la 99.97% din particulele din aer, cu dimensiuni de pâna la 0.0003 mm. (vezi grafic). Daca este inclus si un filtru cu carbon activ, automat beneficiati si de filtrarea mirosurilor, vaporilor de la diverse substante volatile si gazelor nocive.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *