Curatati aerul!

Ultima generatie de purificatoare de aer foloseste cele mai moderne tehnologii pentru filtrare pentru a asigura eliminarea optima a substantelor nocive si a mirosurilor din aerul din încapere.

Oamenii petrec cam 90% din timpul lor în interior. Deci ce poate fi mai evident decât nevoia de a purifica aerul in mod regulat si eficace, cu atât mai mult cu cât tehnologia este deja disponibila. În ultimii ani, producatorii majori au depus eforturi mari pentru dezvoltarea purificatoarelor de aer. Au fost folosite tehnologii de vârf pentru a crea sisteme si filtre care elimina substantele toxice si mirosurile din aer.

Tehnologii avansate de filtrare
In ultimele generatii de purificatoare de aer, sunt folosite asa numitele filtre HEPA. Aceste filtre au fost concepute initial pentru uz clinic, dar datorita eficientei de care au dat dovada, curând au fost adoptate pentru utilizare în alte domenii unde aerul curat este o prioritate.
Filtrele HEPA pot elimina particule din aer pâna la dimensiunea de 0,0003 mm cu o rata a eficientei de pâna la 99.97%! Ofera o protectie de încredere împotriva prafului, polenului, acarienilor, parului de origine animala si alte substante nocive din aerul încaperii.

Eficiente împotriva fumului si mirosurilor
Fumul de tigara, vaporii din covor, mobila, materialele de constructii, vopseaua si lacurile, spray-urile sau reziduurile de la detergenti sau agenti de curatire pot avea un efect iritant de durata asupra sistemului respirator, reprezentând un risc de sanatate suplimentar pentru toata lumea, nu numai pentru cei suferind de alergii.
În plus fata de filtrele HEPA, purificatoarele de vârf contin un filtru de carbon activ, care absoarbe si retine eficient fumul, mirosurile si vaporii existenti în aer. De asemenea, exista un aparat numit unitate combi – un purificator de aer cu un umidificator incorporat care, în special în timpul sezonului rece, asigura o umiditate suficienta a aerului.

Puternic si silentios
Orice purificator de aer de calitate contine un filtru efectiv, împreuna cu o capacitate mare de circulare a aerului, pentru a garanta filtrarea frecventa si uniforma a aerului din încapere.
Sistemele actuale de vârf pot recircula tot aerul dintr-o camera de 20 mp de pâna la 4 ori pe ora. La aceasta capacitate, un important criteriu de performanta pentru un purificator de aer de calitate, îl reprezinta un nivel cât mai scazut posibil al zgomotului în timpul functionarii. Acest lucru permite utilizarea aparatului noaptea în dormitor fara nici o problema. Sistemele care functioneaza la mai putin de de 30 dB sunt ideale pentru acest lucru. Si datorita consumului redus de energie, nu va trebui sa va gânditi de doua ori daca lasati aparatul pornit toata ziua, în fiecare zi. Sistemul se conformeaza tuturor cerintelor privind puritatea aerului.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *